de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!

gewoon gesprek

Wilt u eens ventileren, u komt voor een peptalk, of zoekt u een klankboard. Als eerste bespreken we wat u dwars zit. Daarbij is het niet altijd nodig om in uw verleden te wroeten. Het gaat er om wat u NU nodig heeft. Het is het helder krijgen van zaken, zodat u tot eigen beslissingen kunt komen en eventuele belangrijke veranderingen in het leven kunt doorvoeren. Het doel van dit gesprek is om u de gelegenheid te bieden een meer bevredigende manier van leven te vinden, waardoor een toegenomen gevoel van welzijn en tevredenheid ontstaat.

 

Samen kijken we naar oplossingen en mogelijkheden om meer grip te krijgen op de onrust of het probleem. Samen gaan we de aandacht richten op uw gebeurtenissen, gedragingen, emoties, gedachten met alle gevolgen. Het is om u te leren een zo concreet mogelijk beeld te creëren van patronen, strategieën, overtuigingen, positieve intenties en coping.
Door het goed kijken naar alle aspecten en het neerleggen van alle puzzelstukjes, creëert u inzichten over u zelf en u ontdekt en ervaart inzichten op sterke en zwakke kanten, denk aan:

 

Wat zijn je kwaliteiten?
Wat is je valkuil?
Wat is je allergie?
Wat is je uitdaging?