de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!

hypnotherapie

Wellicht heeft u al van alles geprobeerd en vraagt u zich af, “Hoe kan ik erachter komen waar mijn probleem vandaan komt en wat kan ik eraan doen”. “Hoe ga ik verder zonder dat deze klacht mijn leven zo beperkt?”

 

Hypnotherapie is het therapeutisch gebruik van Hypnose / Trance om eigen innerlijke krachten en hulpbronnen te activeren om mentaal of fysiek tot oplossingen te komen. Klachten zijn vaak niet gemakkelijk te verhelpen als de feitelijke oorzaak niet bekend is.

 

Hypnose is een natuurlijk, spontaan optredend verschijnsel dat iedereen kent in de vorm van dagdromen, staren, in gedachten verzonken zijn, opgaan in een mooi boek of een film die je raakt.

 

In Hypnose kan niemand u dwingen om iets te doen of zeggen dat u niet wilt.

 

In werkelijkheid blijft men in Hypnose alert en bewust. In Hypnose verliest u geen controle. Als het nodig is kunt u onmiddellijk terugkomen in het normale denken. U verkeert als het ware in een toestand van dubbelbewustzijn. Enerzijds bent u heel sterk bezig met wat u in Hypnose beleeft, anderzijds blijft een deel van uw bewustzijn zich terdege bewust van het hier en nu.

 

Wat is regressie?

 

Regressie betekent teruggaan in de tijd. Bij regressie gaan we er vanuit dat de oorzaak van veel klachten en problemen in onverwerkte eerdere pijnlijke ervaringen ligt. Tijdens de zwangerschap, geboorte, in de kleutertijd, pubertijd, middelbare leeftijd, overgang, tot aan de leeftijd van gisteren.

 

Zowel emotionele, lichamelijke en, psychische problemen en gedragspatronen kunnen met regressietherapie verholpen worden. Onbewuste oude ervaringen halen we naar het bewustzijn.

 

Klik hier of op onderstaande op de afbeelding voor een introductiefilpmje over Hypnotherapie

you_tube-_sensus_hypnotherapie