de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!

nlp neuro linguïstisch programmeren

Met Neuro Linguïstisch Programmeren (N.L.P.) verkennen we de relatie tussen wat we denken (Neuro), wat we communiceren (Linguïstisch) en hoe we ons gedragen (Programmeren).

 

Zowel thuis als op het werk doen zich situaties voor waarbij advisering en ondersteuning nodig zijn. Aangeleerde gewoontes, gevoelens en gedachten kunnen u flink in de weg zitten.

 

U kunt zich onzeker of zelfs angstig voelen om een nieuwe koers te varen. De verandering kan betrekking hebben op iets wat u vaak doet en voortaan wilt laten of anders wilt gaan doen. Of iets wat u al heel lang wilt, maar waarvoor u tot nu toe de kracht niet voor kon vinden!

 

Om uw ongewenste gedrag, gedachten en gevoelens te veranderen is het noodzakelijk dat uw bewuste en uw onbewuste weer dezelfde richting opwerken en in balans zijn.

 

Samen onderzoeken we de vraagstukken of problemen waarmee u zich in uw gedrag geconfronteerd ziet. Ook gaan wij na hoe u uw talenten en kwaliteiten optimaal kunt benutten en uw vaardigheden kunt vergroten.

 

N.L.P. houdt zich niet bezig met problemen maar met oplossingen.

 

Het is dan ook meestal niet nodig om uw hele levensverhaal opnieuw te moeten beleven om toch positieve veranderingen aan te brengen.