de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!

informatie

Vanaf 1 januari 2023 zijn de kosten voor een consult € 92,50 voor gemiddeld 60 t/m 90 minuten


Verhinderd? Meld u dan 48 uur van te voren af.


Wanneer een cliënt wordt verhinderd voor een dient afspraak hij/zij dit uiterlijk 48 uur van te voren af te zeggen. Als de afspraak niet tijdig is, dus uiterlijk 48 uur van te voren, is afgezegd, zijn we genoodzaakt de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Het bedrag zal dan gelijk zijn aan het consulttarief. Houd me ook rekening met het annuleren van een wachttijd kan ontstaan voor de volgende afspraak mocht dit nog niet ingepland zijn.

 

Voorwaarden, betalingen, facturaties en overeenkomsten:


De zorgverzekeraars vergoeden alleen consulten voor hypnotherapie. u aanvullende verzekering wordt per dag per kalenderjaar vergoed. (consulten voor coaching, relatietherapie, energetisch werk worden niet vergoed via de zorgverzekeraars, ontvangt u een factuur met BTW) De vergoedingen voor EMDR therapie / behandelingen verschilt per zorgverzekeraar. Laat u van te voren goed informeren door u zorgverzekeraar betreft de vergoedingen, aanvullende verzekering.

 

BTW: Medische vrijstelling van artikel 11. 1e deksel. Korte g., sub 1 , brief een Wet omzetbelasting 1968.

 

Facturatie digitaal van schriftelijk per Consulten of Arrangement en/ van met een totaal aantal facturering achteraf. Cliënt blijft tien keer verantwoordelijk voor de betalingen van de facturatie.

 

Gaarne overmaken binnen 14 dagen na notadatum o.v.v. notanummer en naam.

 

NL 30 RABO 01026.93.706 Factuur origineel opsturen van digitaal indienen bij uw zorgverzekeraar

 

Vordering ter incasso bij RechtNet Advocaten te ‘s-Hertogenbosch. www.rechtnet.nl In dat geval bent u ook de incassokosten van 15% over de hoofdsom verschuldigd, gebaseerd op het Besluit vergoeding incassokosten 2012.

 

De intake formulierenlijst dat via de website Sensus wordt ook als overeenkomst gebruikt. Dit dient naar waarheid te worden ingediend.
In deze overeenkomst staan gegevens zoals; persoonlijke gegevens, medicatie, klachten, gegevens naar juistheid, hulpvraag, doelen, thema’s, informatie uitwisseling aan derde, betalingsovereenkomst, incasso.