de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!

wereldreis

Wij zijn niet uit beeld, maar juist in beeld!

 

Sensus praktijk voor therapieën en begeleidingen is op locatie gesloten vanaf 1 januari t/m juli 2023. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie om online afspraken te plannen.
info@sensuscare.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De afgelopen 2 jaar tijdens de coronaperiode hebben wij mogen ervaren dat therapie en
begeleiding online zeer effectief kan werken.

 

Hoe verloopt een online sessie?
Je neemt deel aan de sessie vanuit je eigen ‘luie’ stoel. Een comfortabele positie en in je eigen omgeving, helpt je om je gemakkelijk en veilig te voelen tijdens de sessies. Zodat je op ieder moment zowel bewust als onbewust weet hoe te handelen.

 

Voor het maken van een afspraak of meer informatie; mail naar info@sensuscare.nl


“Tot horen, zien of schrijven”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je hebt van die momenten dat je even tot bezinning komt en samen zit te filosoferen over het leven. Ons gesprek ging over onze diepste verlangens en het vloog van het ene naar het andere…

We keken elkaar aan en zeiden tegelijkertijd; we gaan reizen! Die beslissing hebben we op dat moment genomen. Het; hoe dan, en wanneer kwam met de dagen die volgden en het kreeg steeds meer vorm. En voor ons gevoel waren we al aan het reizen…
Hoe mooi is dat; je mooiste leven leven samen met je partner. Vele vragen kwamen bij ons op maar 1 ding stond vast; we gaan het gewoon doen. Nu is het moment waarin je leeft!
Een reis maken over meerdere continenten en landen bezoeken. Avonturen beleven en vooral genieten van al het moois wat op ons pad komt. Andere culturen ontmoeten, een zijn met de natuur. Mensen ontmoeten en verwelkomen op ons pad. Ervaringen en mooie herinneringen maken.
Een reis door landen over de wereld en een reis door jezelf van bewustwording en zelfontwikkeling. De uitdaging aangaan met de thema’s die voortkomen uit alles wat we gaan meemaken. Vooral loslaten en leven in het moment. Ontdekken wat je nodig hebt om je helemaal vrij te voelen. Vrij van alle belemmerende overtuigingen en kunnen zijn wie je bent.

Deze ervaringen en kennis willen we dan ook meenemen in de plannen die zijn ontstaan tijdens het traject; “Van Man tot Man 2022” gegeven vanuit onze praktijk Sensus door Wiljo.
Onze passie volgen in het werken met groepen. Trainingen, programma’s ontwikkelen voor diverse doelgroepen. Dat is waar wij enthousiast van worden en waar we energie van krijgen. En wat we willen gaan uitdragen wanneer we weer “landen” in Nederland.

Tijdens onze reis kun je ons volgen via een facebook account. Hier zullen we delen wat we beleven.


* Het is beter een mijl te reizen dan om duizend boeken te lezen.

* Er is maar één middel om te leren thuisblijven: op reis gaan.

* Reizen is naar jezelf kijken tegen een andere achtergrond.

* Het leven is een reis, liefde de bestemming.

* Er is maar één reis: de reis naar binnen.


* Een goede reis betaalt zich terug.