de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!


de rode draad “van man tot man 2023” Start in september

Beste man,

In 2022 organiseren wij geen mannengroepen meer gezien wij tot augustus 2023 vol zitten, en wij met andere projecten bezig zijn.

De nieuwe mannengroep start in september 2023. Voor het opgeven bij de nieuwe groep “van man tot man 2023” kan vanaf het volgend jaar maart. De groep zal maximaal uit 8 personen bestaan om zo iedere individu de maximale aandacht te geven.

Op social media heb je het traject; van man tot man 2022 al voorbij zien komen. In ieder geval ben je tot deze pagina gekomen voor meer inhoudelijk informatie. Waarom vooraf al deze informatie; omdat ik je alvast in beweging wil krijgen op wat je kan verwachten. Vooraf heb je al van alles kunnen lezen en gebruik kunnen maken van mijn You tube Sensus Venlo – YouTube waarbij ik je adviseer om deze eens te beluisteren https://www.youtube.com/watch?v=2jFxH3tOXSU

In 1995 heb ik mogen ervaren dat er meer is tussen hemel en aarde, en nu 27 jaar ……!
Dit verhaal, deze ontdekking zal ik zeker met jullie gaan delen. Terwijl ik dit schrijf voel ik de emoties al opkomen en besef wat voor een pad ik heb mogen bewandelen. Ik kwam met het spirituele in aanraking, of het spirituele kwam op mijn pad. Ik reisde stad en land af om mensen te ontmoeten die daar vaardig en kundig in waren, en telkens kreeg ik de spiegel voor me; Wiljo ga je ding doen waarop ik met onbeantwoorde vragen weer naar huis keerde. In 2001 maakte ik de keuze om te gaan studeren in Utrecht de 4-jarige opleiding tot hypnotherapeut, waarna nog vele opleidingen en trainingen volgde. Ik volg nog steeds mijn pad wat heeft gemaakt dat ik nu een onafhankelijke praktijk voor therapieën en begeleidingen heb; mijn werk wat ik als een enorme vrijheid, onafhankelijkheid en tevredenheid ervaar.

Zo broeide het afgelopen jaar met al mijn kennis en ervaringen dat ik graag met mannen aan het werk wil. In 2018 heb ik een jaar lang met een groep mannen het “pad van de man” traject doorlopen.
Het pad van; tot je diepste zijn, tot je diepste emoties, tot je diepste gemis, tot je diepste pijn, tot je diepste verlangen en behoeften, wat wil ik nu, waar ga ik voor, zonder te denken aan financiele zekerheden, zonder het materialistische, het gewoon laten gebeuren, namelijk ik heb het mogen ontdekken hoe ik mezelf kan opvangen terwijl ik spring.

In het traject wat we gaan doorlopen zit een bepaalde structuur in, oftewel een rode draad naar je diepste zijn. Vandaar dat ik dit nu summier inzichtelijk heb gemaakt. Nl! Wees zo vrij om met mij contact op te nemen voor vragen als je daar nog meer van zou willen weten.

Het allerbelangrijkste is veiligheid, privacy, en respect wat waarschijnlijk van zelfsprekend zal zijn.
Mijn kennis en ervaringen wil ik overdragen aan de groep. Deels zal psycho educatie ingezet gaan worden om zo een duidelijk beeld te krijgen van strategieën, patronen, levenslooppsychologie.
Zo wil ik de groep in beweging krijgen tot eigen inzichten, waar we elkaar in uitdagen en dragen.

Ga jij deze uitdaging aan met jezelf dan is de investering voor dit gehele traject € 1100.00 per persoon.

De 10 stappen is het proces dat we aangaan. 

1e verlangen, zelfontplooiing, verantwoordelijkheid

2e gevormde gewoontes loslaten, verslavingen, comfortzone

3e omarmen van je eigen emoties

4e keuzes maken, veranderen van zekerheden

5e compassie, betrokkenheid bij alle emoties, verantwoordelijkheid nemen

6e ontdekken van stiltes, meditaties, wandelen in de natuur

7e creëren van jouw innerlijke werkelijkheid

8e onbewuste signalen, aarde, je lichaam laat je nooit in de steek

9e jouw bestaansrecht, ieder mens is uniek, aarde, genieten, ervaren

10e transformatie, fysiek, mentaal, hart, ziel, geest, overdracht, LIEFDE

 

conceptie, levensloop ontwikkeling ,vorming, vervorming, basisvoeding, 

1 verzorging 

2 luisteren

3 kado

4 complimenten

5 knuffelen 

Bovenstaande 2 modellen gaan we geregeld op terug komen en verdiepen! Ga je me op deze reis?