de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!


privacy statement

Verantwoordelijke

Privacy Statement van Sensus praktijk voor therapieën en begeleidingen.
Gevestigd aan de van Breestraat 5922 TH te Venlo Blerick.
Handelsregister nummer: 12064795.

De cliënt staat binnen Sensus centraal en daarom hechten wij waarde aan een optimale privacybescherming bij vastlegging van- en inzage in uw dossier.
Voor onze dossiervoering maken wij gebruik van Zorglink. www.zorglink.nl

Het dossier voldoet aan de strengste eisen van het Ministerie van VWS en het College Bescherming Persoonsgegevens. Wij conformeren ons aan de AVG die ingegaan is op 25 mei 2018. Zorglink is een online platform voor diverse dienstverleners in de zorg.  ZorgLink beschikt over vele functionaliteiten die ondersteuning bieden bij de praktijkvoering. Onder andere het cliëntendossier, agenda, online-verslaglegging en digitaal factureren.
Sensus Venlo respecteert de privacy van bezoekers van de website www.sensuscare.nl en draagt zorg dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.
Het verwerken van persoonsgegevens vindt plaats op een wijze die in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens, de AVG, de Telecommunicatiewet en dit Privacy Statement.

Doel

Verwerking van uw persoonsgegevens.
Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt:
• Om contact met u te kunnen hebben en onderhouden
• Voor het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten, ten behoeve van diensten die door Sensus worden aangeboden;
• Voor het beheren van de daaruit voortvloeiende relaties met Sensus;
• Informatie over de diensten die door Sensus, haar relaties die aan de diensten van Sensus gekoppeld of te koppelen diensten aanbieden of door de aan haar gelieerde ondernemingen worden aangeboden.

Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, zonder uw voorafgaande schriftelijke toestemming. Door gebruik te maken van de website www.sensuscare.nl stemt u in met dit Privacy Statement. Aanpassingen wijzigingen of verwijderen en beveiliging.
Indien u ons een e-mail toestuurt, contactformulier of intake informatielijst op de website invult, worden de gegevens die u ons toestuurt, bewaard voor de afhandeling daarvan dan wel zolang als naar de aard en strekking van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is.

Klikgedrag en bezoekgegevens

Op de website worden bezoekgegevens bijgehouden. Uw IP-adres, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meezendt, worden geregistreerd en voor statistische analyses van bezoeken en klikgedrag gebruikt. Wij proberen de gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies. Cookies zijn bestanden of stukjes informatie die op uw computer of op andere apparaten met internet toegang, zoals een smartphone of tablet, kunnen worden opgeslagen wanneer u de website gebruikt. Door gebruik te maken van cookies willen wij uw gebruikservaring op onze website verbeteren en onze producten en diensten beter afstemmen op uw interesses en behoeften. Cookies kunnen worden gebruikt om de snelheid van uw toekomstige activiteiten en sessies op onze websites te verbeteren. Daarnaast gebruiken wij cookies die noodzakelijk zijn voor het leveren van de functionaliteiten van onze website en voor het onthouden van uw voorkeuren en instellingen.

sensus, praktijk voor vitaliteit en gezondheid