de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!


programma ‘van man tot man 2023’ start in september

Beste man,

In 2022 organiseren wij geen mannengroepen meer gezien wij tot augustus 2023 vol zitten, en wij met andere projecten bezig zijn.

De nieuwe mannengroep start in september 2023. Voor het opgeven bij de nieuwe groep “van man tot man 2023” kan vanaf het volgend jaar maart. De groep zal maximaal uit 8 personen bestaan om zo iedere individu de maximale aandacht te geven.

Het programma overzicht van het traject: “van man tot man 2023”.
Het doel van man tot man 2023 staat omschreven in de bijlage.
Belangrijk tijdens dit traject is veiligheid, wederzijds respect, privacy en dat ieder zijn eigen onafhankelijke ruimte en aandacht krijgt.
Persoonlijke aandacht is de rode draad in het proces dat wij met elkaar aangaan.
Mijn rol is om de dynamiek rond alle processen in beweging te krijgen zo dat iedere deelnemer zich kan richten op zijn eigen doel. Samen op weg naar persoonlijk leiderschap.

De 1e bijeenkomst staat gepland op Hagelkruis 4 in Hout-Blerick. Het is mogelijk dat we in volgende bijeenkomsten uitwijden naar een andere locatie wanneer het voor een bepaalde activiteit meer passend zou zijn.

Thema’s in de rode draad zijn; ontwikkelings psychologie, hoe zijn wij gevormd of te wel vervormd, hoe werkt ons denkmechanisme, conflict tussen ons denken en ons hart, perceptie en projectie, vechten en vluchten, verslaving aan onze gedachten, hoe werkt trauma door op hoe wij ons voelen en denken, wat zijn jouw 3 fuck gedachten die jouw doelen belemmeren, welk aandeel heb jij in hoe jij jouw kan voelen, wat is manifesteren, verantwoordelijkheid nemen en reflecteren, alles is energie, ons lichaam laat ons nooit in de steek, waar komen onze klachten vandaan, perceptie van de wereld, iedereen heeft in Sinterklaas geloofd, heb jij dat ook dat mensen wat van jouw kunnen vinden, hoe werkt het mechanisme in ons brein waarvan uit we gedragen, wat betekent het energetische, het aanvoelen van.

Wat gaan we doen:
* Bijeenkomst 1 zaterdag per maand van 10.00 uur t/m 14.00 uur,
* Totaal 8 groepsbijeenkomsten en 3 individuele consulten; deze worden in overleg gepland,
* De bijeenkomsten zijn inclusief lunch.


Ga jij deze uitdaging aan met jezelf dan is de investering voor dit gehele traject € 1100.00 per persoon.