de

waarheid

zit in

je gevoel,

je gevoel

is altijd

de

waarheid!


“VROUWenKRACHT 2023” start in september

In 2022 organiseren wij geen vrouwengroepen meer gezien wij tot augustus 2023 vol zitten, en wij met andere projecten bezig zijn.

De nieuwe vrouwengroep start in september 2023. Voor het opgeven bij de nieuwe groep “VROUWenKRACHT 2023″ kan vanaf het volgend jaar maart. De groep zal maximaal uit 8 personen bestaan om zo iedere individu de maximale aandacht te geven.

Ben jij ambitieus en wil je een ideale situatie voor jezelf creëren?
Zou jij meer zelfvertrouwen willen hebben en minder aan jezelf willen twijfelen?
Houden twijfel, schuldgevoelens of angst je tegen om echte stappen te maken?
Ben je vaak superkritisch op jezelf, of kijk je wel eens jaloers naar anderen?
Wil jij jezelf kunnen zijn en blijven, en meer bewust van je krachtige versie van jezelf?
Je anderen ook kunt bewegen om in actie te komen?
Wist je dat je charisma kan ontdekken?

Maar stel, dat je leven een bolderkar op vierkante wielen is?
Dan is Wiljo in samenwerking met vrouwelijke collega’s, ervaringswerkers het ideale moment om deze uitdaging aan te gaan.

Even voorstellen

Laat ik mezelf eerst voorstellen. Ik ben Wiljo van Gassel, 57 jaar. Al twintig jaar hypnotherapeut, begeleider, behandelaar, coach, systeemtherapeut en ervaringsdeskundige met ook zo’n onhandig bolderkar bestaan achter de rug.

Oordelen en meningen over alles en iedereen. Een echtscheiding die impact had ook voor de kinderen. Ongezonde werkdruk in de commerciële wereld en het overgewicht van de verantwoordelijkheden die ik als leidinggevende op mijn schouders had. Peuter… kaboem! Wie was ik nu eigenlijk? Hoe moest ik verder? Eén ding was wel duidelijk: ik moest, nee, ik wilde meer oog hebben voor de kwaliteiten in mijzelf en in andere mensen.


Mijn praktijk

Sindsdien heb ik als een zich steeds vernieuwende Wiljo diverse opleidingen gevolgd en massa’s ervaring opgedaan in mijn praktijk als begeleider, coach, behandelaar, systeemtherapeut en hypnotherapeut. Ik ontdekte hoe ik een spiegel kon zijn voor anderen, die ook hun knopen willen ontwarren en een betere versie van zichzelf nastreven.

Als dat nodig is, zoek ik daarvoor samenwerking met collega-therapeuten, instellingen, gemeente, huisartsen, ziekenhuizen, bedrijfsleven, stichtingen en dagbestedingen. Want alleen kun je ook niks. Andersom weten deze instanties steeds beter ook Wiljo te vinden.


Nieuwe groep

Binnenkort wil ik een groep starten met vrouwen, die ook aan die bolderkar willen ontsnappen om met elkaar op zoek te gaan naar hun unieke zelf.

Waarom vrouwen?

Vanuit mijn werken heb ik ervaren dat vrouwen het over het algemeen lastig kunnen vinden om emoties te tonen, gevoelens te uiten, kwetsbaarheid te laten zien. Een vrouw in het algemeen snel in loyaliteit schiet, en in een verzorgende rol de onderliggende emoties gaat compenseren.

Jazeker, ik spreek uit ervaring. Het liefst wachten we af en kijken hoe we dan kunnen reageren op wat er al of niet gebeurt. Dat lijkt lekker veilig, maar je schiet er geen steek me op. Kwetsbaarheid, angst en fouten kunnen vervelend zijn, maar doorgaans leer je er het meeste van. Lukt dat alles dan wel met vrouwen onder elkaar? Ja, dat kan goed lukken.

Daarvoor zet ik ook vrouwelijke collega’s in die mij ondersteunen in dit traject. Waarom vrouwelijke collega’s, ervaringswerkers? Om een juiste afstemming te krijgen op een groep met vrouwen.


Eigen wijsheid

In de groep die mij voor ogen staat, heb ik weliswaar de leiding, maar ik ben geen goeroe. Ik kan eigenwijs zijn, maar ik heb niet de wijsheid in pacht. Wel beschik ik als coach en begeleider over de nodige deskundigheid. Wijsheid is in jezelf. Alle antwoorden zitten in je hart, je ziel, je geest en je denken. Vooral in de synergie van die vier. Vandaaruit geef je richting aan je leven, met hart en ziel.

Ik ben ook eigenlijk niet zozeer de leider, maar meer een gids. De leiding, de regie komt gaandeweg steeds meer bij de groep zelf te liggen. Een zelfsturende groep, die ook op zeker moment zelf bepaalt op welke plekken we werken. Misschien wel tijdens een boswandeling.


Meedoen?

De eerste bijeenkomst is voornamelijk gericht op respect, veiligheid, privacy. Iedereen is gelijk. Zo eenvoudig als het misschien klinkt, simpel is het niet. Als het simpel was, was het niet fout gelopen. Dus ja, je begint wel aan iets. Nieuwe inzichten verwerf je niet zomaar. Zie het vooral als een investering in je persoonlijke ontwikkeling.
Wij nodigen je uit om me te doen. me te doen met jezelf dus.

De 1e bijeenkomst staat gepland op Hagelkruis 4 in Hout-Blerick. Het is mogelijk dat we in volgende bijeenkomsten uitwijden naar een andere locatie wanneer het voor een bepaalde activiteit meer passend zou zijn.

Ga jij deze uitdaging aan met jezelf dan is de investering voor dit gehele traject € 1100.00 per persoon.

Wat gaan we doen:

* Bijeenkomst 1 zaterdag per maand van 10.00 uur t/m 14.00 uur,
* Totaal 8 groepsbijeenkomsten
* Maximaal 8 deelnemers
* 3 individuele consulten zijn te plannen tijdens het traject
* De bijeenkomsten zijn inclusief lunch.

* Voor meer informatie neem dan contact met me op info@sensuscare.nl